OFERTA DE TURISM: CONTINUT, CARACTERISTICI, TIPOLOGIE
1.1. Oferta turistică, cererea turistică, produsul turistic
1.1.1. Conceptul de ofertă turistică
1.1.2. Conceptul de cerere turistică
1.1.3. Conceptul de produs turistic
1.2. Factori determinanţi ai ofertei de turism
1.3. Conţinutul ofertei de turism şi particularităţile sale
SERVICIILE DE TURISM: CONŢINUT, CARACTERISTICI, TIPOLOGIE
2.1. Serviciile – definire, caracteristici, tipologie
2.1.1. Caracteristicile serviciilor
2.2. Serviciile turistice – conţinut, tipologie, caracteristici
2.3. Tipologia serviciilor turistice
2.4. Căi de creştere a eficienţei economice a ofertei de servicii
2.5. Indicatori de evaluare a ofertei de servicii turistice
2.4.2 Indicatori de cuantificare a eficienţei activitaţii de cazare
2.2.3 Indicatorii ai eficienţei activitaţii de alimentaţie publică
OFERTA DE TURISM A HOTELULUI „TROTUSUL”, S. C. „TROTUŞUL” S.A. ONEŞTI
3.1. Prezentarea societăţii, profilul de activitate
3.1.1. Prezentarea Complexului Trotuş
3.1.2. Structura organizatorică a Complexului Trotuş
3.2. Oferta de servicii turistice a HOTELULUI TROTUŞ
3.2.2. Oferta turistică a oraşului ONEŞTI
3.2.4. Prezentarea unităţilor hoteliere din zonă
3.2.5. Serviciile turistice oferite de Hotelul „Trotuş”
3.4. Piaţa turistică a Hotelului „Trotuş”
3.5. Activitatea de turism a Hotelului TROTUŞ ONEŞTI în anul 2001
ANALIZA UTILIZĂRII OFERTEI DE SERVICII TURISTICE LA HOTELUL „TROTUŞ”
4.1. Analiza utilizării ofertei de servicii de cazare
4.2. Analiza principalilor indicatori economici utilizaţi în alimentaţia publică :
4.3. Analiza principalelor rezultate economice ale Hotelului Trotuş în anul 2001