Capitolul I. Turism şi hotelărie
1.2. Clasificarea unităţilor cu activitate hotelieră
1.3 Tipuri de structuri de primire cu funcţiuni de cazare turistice din România
1.4 Clasificarea pe categorii de încadrare a hotelurilor
2.1.1. Structura organizatorică a hotelului
2.2. Organizarea serviciului front – office
Capitolul III. Organizarea activităţilor de front-office
3.1. Conţinutul activităţilor de front-office
3.2.1. Înregistrarea rezervărilor
3.2.2. Garanţiile de rezervare
3.3.1. Întâmpinarea clienţilor
3.3.2. Activităţi check-in (de “primire”) de bază
3.3.3. Alte responsabilităţi ale recepţiei
3.7. Schimb valutar şi păstrare valori
Capitolul IV. Prezentarea complexului hotelier Moldova al S.C. “Turism Tutova”S.A.
4.2. Statutul societăţii (forme de proprietate)
4.3. Cifra de afaceri şi profitul (evoluţie pe ultimii 3 ani)
4.4. Structura cifrei de afaceri pe surse de încasări
4.5. Gestiunea suportului material
4.5.1. Spaţiile destinate clientelei
4.5.2. Spaţiile destinate personalului
4.7. Relaţiile cu mediul extern (concurenţa, furnizori, clienţi)
Capitolul V. Organizarea activităţilor de front-office
5.1.Organizarea serviciului front-office la hotel Moldova
5.2.Organizarea activităţilor de front-office la hotel Moldova
5.2.6. Schimb valutar şi păstrare valori
5.2.7. Actualizarea conturilor clienţilor
Capitolul VI. Proiectarea unui compartiment front-office pentru hotelul Moldova
6.1. Organizarea compartimentului Front-Office
6.5. Alocarea salariilor şi implicaţiile asupra profitului
6.6. Propuneri de îmbunătăţiri a activităţilor de front-office la hotel Moldova
6.6.1. Propuneri de îmbunătăţire a rezervării
6.6.2. Propuneri de îmbunătăţire a “primirii” şi actualizării conturilor clienţilor